alb365.al
Tjetër pikiadë e euros ndaj lekut | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Gjatë këtij muaji monedha BE-së Euro arriti në Shqipëri minimumin historik përballë lekut në 12 vitet e fundit, dhe ka humbur 13-15 % të vlerës së saj përballë monedhës shqiptare në 3 vitet e fundit.
Xhemil Beharaj