alb365.al
Sekretet/ 'blloku i zi' i Epstein po trondit botën | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Ai që flet, fiks një vit më parë, ishte Jeffrey Epstein, në një bashkëbisedim të gjatë me James Stewart të New York Times. I akuzuar për abuzime me të mitura dhe shfrytëzim prostitucioni minoren, nuk
Xhemil Beharaj