alb365.al
Receta/ Kura kundër sinozitit reumatizmës dhe mbipeshës | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Kjo kurë konsiderohet shumë efikase kundër reumatizmës, aterosklerozës, problemeve me shikimin, mbipeshës, sinozitit e të tjerë. Hudhra është një ushqimet më mirëbërëse për organizmin. Përdorimi i saj
Xhemil Beharaj