alb365.al
Ilir Meta mesazh të fortë për Opozitën | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Presidenti Meta ka postuar në facebook këtë enjte mesazhin për opozitën dhe mazhorancën, por veçanërisht mesazhi shkon për partitë e opozitës: Ja mesazhi i Ilir Metës: "Zgjedhjet janë e vetmja zg
Xhemil Beharaj