alb365.al
Mercedes GLA vjen gjatë muajit të ardhshëm | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Dukje me shumë stil, e modelit të ri GLA Kohëve të fundit, Mercedes ka lansuar tri modelet crossover A-Class, CLA dhe GLB, që janë të ndërtuara në platformën MFA2, transmeton Telegrafi. Ishte befasues
Xhemil Beharaj