alb365.al
Zjarri rezikon zonat e banuara në Gjirokastër | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Gjirokastër - Një zjarr i përmasave të mëdha ka rënë sot në Dropull, midis Dervicianit dhe Goranxisë në Gjirokastër. Nga dëmet e dëritanishme, llogaritet që është djegur rreth 2 ha kullotë, teksa të p
Xhemil Beharaj