alb365.al
Basha: Zgjedhje lokale e parlamentare në një ditë pa Edi Ramën | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Sarandë - Kryetari i opozitës Lulzim Basha, deklaroi gjatë takimit me strukturat e partisë në Sarandë, se zgjedhjet e 30 qershorit janë të paligjshme, dhe si të tilla çdo produkt i tyre është nul dhe
Xhemil Beharaj