alb365.al
Të mirat dhe të këqiat e qëndrimit në diell | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Derisa jeni duke pushuar në plazh, afër bregdetit, pishinës, liqenit apo lumit duhet të mendoni: a keni marrë masa kujdesi? Mos u rrezitni midis orës 10 dhe 15, kur rrezet e diellit janë shumë të fort
Xhemil Beharaj