alb365.al
Stil dhe energji, Valentino sjell koleksionin e ri | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Maria Carla Boscono, Kaia Gerber, Gigi Hadid, Vittoria Ceretti dhe Adut Akech thyen heshtjen duke e prezantuar ekstravagancën dhe individualitetin e krijuar nga Valentino, në formën e tyre më të pastë
Xhemil Beharaj