alb365.al
KE: Koncesionet në Shqipëri jashtë kontrollit, ekonomia në prag kolapsi! | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Së fundmi, Komisioni Evropian, ka bërë publik raportin për zhvillimin ekonomik të Shqipërisë dhe të vendeve të rajonit të Ballkanit Perëndimor, për vitin 2019. Për sa i përket Shqipërisë, situata para
Xhemil Beharaj