alb365.al
"Letrat" u çuan në prokurori, por a do arrestohet kryebashkiaku i Mallakastrës?! | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Mallakastër - Policia Fier ka dërguar në prokurorinë e rrethit Fier materialet për vlerësim ndaj kryebashkiakut të Malllakstrës Agron Kapllanaj dhe do të jet kjo e fundit që do vendosi nëse do shoqëro
Xhemil Beharaj