alb365.al
Ushqimet shqiptare më të shtrenjtat në rajon | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Megjithëse shqiptarët janë më të varfrit e Europës duke regjistruar të ardhurat për frymë dhe konsumin më të ulët, kur vjen puna te çmimet e ushqimeve i kemi më të lartat në rajon duke ua kaluar edhe
Xhemil Beharaj