alb365.al
Protesta/ BE – Palëve: Urgjentisht të dialogoni | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Bashkimi Europian bën një deklaratë në prag të protestës, 21 qershor 2019 Ne e respektojmë dhe e mbështesim plotësisht të drejtën themelore të qytetarëve të Shqipërisë për të demonstruar. Në të njëjtë
Xhemil Beharaj