alb365.al
Po bien kambana lufte mes SHBA-së dhe Iranit | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Trump dha urdhrin për ta sulmuar Iranin, më pas tërhiqet Presidenti amerikan, Donald Trump, ka aprovuar sulme ushtarake kundër Iranit gjatë ditës së djeshme, por sërish ka ndryshuar mendjen, raportojn
Xhemil Beharaj