alb365.al
Çeku: Ankthi i Ramës shpërndarja e Parlamentit nga Meta | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Arben Çejku, drejtor i Qendrës Shqiptare për Qeverisje të Mirë dhe ish-ambasador i Shqipërisë në Kosovë dhe Maqeoni, thotë në një intervistë për gazetën "Mapo" se ende nuk është shkuar në me
Xhemil Beharaj