alb365.al
DW: Kur do të çelen negociatat për Shqipërinë dhe roli i Gjermanisë | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Në Gjermani kanë dalë në pah kohët e fundit dallimet mes Partisë Socialdemokrate dhe Unionit Kristiandemokrat e Kristiansocial. Grindja e dy partive më të mëdha në parlamentin e Gjermanisë (Bundestag)
Xhemil Beharaj