alb365.al
Protesta studentore/ Pesë kërkesat thyhen dhe xhama | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Një grup i vogel studentësh janë mbledhur sot në 12 00 para Ministrisë së Arsimit, në shenjë protestë, ndaj rrefuzimit për të plotësuar kërkesat që bëne]ë ne]ë protestën e dhjetorit. Të rinjtë kanë nd
Xhemil Beharaj