alb365.al
Njeriu i hekurt | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Ish-nënpresidenti Joe Biden ka prezantuar kandidaturën për president të SHBA-së në vitin 2020, dhe që atëherë ka ndërtuar një rritje në sondazhe, si dhe rritje në mbledhjen e fondeve. Dhe siç shkruan
Xhemil Beharaj