alb365.al
Receta/ Lëngu që pastron gurët në veshkë dhe tëmth | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Statistikat botërore thonë se 1 në 10 njerëz në botë vuajnë nga gurët në veshka. Sipas të dhënave, shkaktari kryesor i këtij problemi mbetet sasia e mangët e ujit, ndjekur nga ngrënia e ushqimeve shum
Xhemil Beharaj