alb365.al
Dy maturante të shkollës artistike "Jakov Xoxa" çelin ekspozitë pikture | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Fier - "Pranvera jonë", titullohet ekspozita e hapur nga dy maturante të degës pikturë të shkollës artsitike "Jakov Xoxa", Ilma dhe Klea. Ekspozita eshte hapur diten e sotme, ne ga
Xhemil Beharaj