alb365.al
Melania Trump – Yll dhe stil për këtë sezon pranveror | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Nuk ka gjë më të mirë sesa kur i vishni rrobat e para nga gardëroba e pranverës – ngjyrat më të ndritshme, materialet më të lehta dhe trendet e reja që mirëpriten çdo sezon. Këtë ndjenjë e din edhe Zo
Xhemil Beharaj