alb365.al
Ja dëmet që shkaktoi moti i keq në Serbi, Kroaci e Bosnje | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Për dy ditë rresh, reshje të mëdha të shiut kanë përfshirë rajonin e Ballkanit. Përderisa në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut gjendja nuk është ende në nivele alarmante, Bosnja e Kroacia, po përballen m
Xhemil Beharaj