alb365.al
U bllokohen faqet 3 personaliteteve në Amerikë | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Kompania e Facebook të enjten bllokoi llogaritë e Alex Jones, themelues i uebfaqes Infowars, dhe personaliteteve të tjera të ekstremit të djathtë, shkaku i politikave të shpërndara prej tyre në rrjeti
Xhemil Beharaj