alb365.al
Mace të therura që shiten për mish | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Disa mace të therura dhe të rrjepura janë vendosur brenda një grope në qytetin Chengdu, të provincës Sichuan në Kinë. Huang Pingfu, pronari i një thertoreje të licencuar për tregtimin e mishit të mace
Xhemil Beharaj