alb365.al
Zbulimi/ Qyteti surprizon me të tjera vlera monumentale | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Gjirokastër - Të tjera vlera dhe margaritarë të arkitekturës dhe urbanistikës unikale tradicionale të Gjirokastrës dalin në dritë. Punëtoret e firmës së restaurimit të kalldrëmeve zbuluan një pjesë tj
Xhemil Beharaj