alb365.al
Ora Apple/ 6 muaj zhytur në oqean, ende punon | | ALB365/ LAJME/ NEWS
24 prill (UPI) – Pronari i orës në Kalifornisë që humbi Apple Watch, ndërsa bënte sërf në oqean tha se ora u kthye tek ai gjashtë muaj më vonë – dhe ende punon. Robert Bainter tha se ishte në Huntingt
Xhemil Beharaj