widiastisyamsul.wordpress.com
LAGU JEUNG KAULINAN BARUDAK SUNDA
Saha anu tiasa keneh,,? Pami tiasa ajarkeun deui ka para incu LAGU JEUNG KAULINAN BARUDAK SUNDA Ucang ucang angge mulung muncang ka parangge digogog ku anjing gede anjing gede nu Pa Lebe ari gog go…