whisper-365.com
Таjната на Охридскиот Бисер
For English click here. ♣ ♣ ♣ Бисерот е симбол на убавина, љубов, брак, богатство, невиност и совршенство. Бисерите, со нивниот топол внатрешен сјај, низ историјата биле едни од најценетите…