whisper-365.com
Резбарство Дел 2 – Семеjството што го одржува занаетот во живот
For English click here. ♣ Со корењата длабоко во почвата и гранки кои посегнуваат високо кон небото, за многу нации, дрвото ја симболизира врската меѓу двата света – земјениот и небесниот. За…