whisper-365.com
Да се скрши мразот
For English please click here. Ајде да ставиме во прва и тргнуваме! Редно е веќе да се скрши мразот и да го објавам првиот пост. Причината што сè уште не сум објавила нeшто е што се мислев премногу…