vloranews.al
FIFA dënon Flamurtarin
FIFA dënon Flamurtarin,me mungesë ndërhyrje në merkaton e futbollistëve,për tre sezone rresht. Bëhet fjalë për sezonin e dimrit 2020,verës 2020 dhe janarit 2021,kohë në të cilën vlonjatët,nuk mund …