vizionews.com
Djathë furre me flakë
200 gr djathë Gouda 20 gr djathë Grana Padano 20 gr djathë kaçkavall 20 ml konjak gjysmë kokrre lëng limoni 1Në tavë dheu vendosim djathin guda. 2Shtojmë djathin grana dhe kaçkavall në rende dhe në…