vizionews.com
Hugh Hefner bleu varr pranë Marilyn Monroe
Ditën e djeshme themeluesi i “Playboy”-t, Hugh Hefner ka ndërruar jetë në moshën 91 vjeçare. Gjatë jetës së tij ai pati raporte dhe afera me shumë femra të njohur dhe modele. Duket se këtë gjë ka k…