vizionews.com
Treni supersonik kinez, me 4000 km/orë
Kina, 3 cila dallohet për gjenialitetin dhe arritjet mëse efikase në fushën e teknlologjisë, tashmë planifikon të ndërtojë një “tren fluturues”, i cili parashikohet të arrijë deri në 4000 km/orë. “…