tera.mk
Младите кажаа НЕ на дрогата
Синоќа со финалниот натпревар, заврши шестиот по ред турнир „Дрогата во аут – младите се на потег”, чија цел е поттикнување на младите на здрав живот. Организаторите задоволни од бројот на учесници оваа година, но и од бројот на квалутетни екипи. Велат, целта е постигната. -Изминативе 20 дена, учесниците и кажаа НЕ на дрогата, гоRead More