tera.mk
Адеми на министерски состанок за образование во Валона
Министерот за образование и наука Абдилаќим Адеми денеска и утре во Валона, Република Албанија, ќе присуствува на четвртиот министерски состанок „Платформа на западниот Балкан за образование и обука”. Во рамките на овој состанок, денеска министерот Адеми и неговата албанска колешка Линдита Никола ќе потпишат Спогодба за соработка во полето на образованието меѓу двете земји. МинистеротRead More