tera.mk
90 учесници од цел свет на 20. интернационален музички фестивал „Тра ла ла“
Над 90 учесници од 21 држава ќе се натпреваруваат на јубилејното 20 издание на Интернационалниот музички фестивал „Тра ла ла“ кој започнува утре (вторник) и ќе трае 5 дена, а ќе се случува во Охрид и Битола. Над 300 гости во овие пет фестивалски денови ќе го посетат Охрид и Битола, а учесниците на фестивалотRead More