tera.mk
Ќе се снима филм во Битола, потребни се статисти од 18 до 70 години
Продукцијата “Сестри и брат Митевски”, oбјавува повик за статисти за потребите на игран филм “Сирена во Париз”. Сите заинтересирани, од 18 до 70 години, се поканети на аудицијата што ќе се оддржи на 14 август (среда) од 12 до 15 часот во просториите на Домот на култура – Битола (Мала сала). Се работи за филмRead More