tera.mk
Шијакова во Мајами со Македонците пред „Супербол 54“
Мајами наголемо се подготвува за најголемиот спортски настан во САД, Супербол 54. Хард Рок стадионот ќе биде претесен за сите кои ќе сакаат да го проследат натпреварот помеѓу Канзас Сити и Сан Франциско. Но затоа, насекаде низ градот, а особено на плажите, се поставуваат огромни екрани така што сите ќе можат да го следат големотоRead More