tera.mk
Четири битолски групи на скопски „Underfest“
Четирите битолски групи Sound Waves, Misanthrope, Поетика и Фосфен ќе настапат на скопски Underfest кој ќе се одржи од 5 до 7 Април 2019 во просториите на Public Room во Скопје и на него ќе н