tera.mk
Црнобуки против ветераните од Партизан денес од 17 часот
Ветераните на белградски Партизан синоќа пристигнаа во Битола и предводени од поранешниот репрезентативец Милан Стојановски денес ќе одиграат Меморијален фудбалски натпревар во битолското село Црнобуки. Само што заврши прес конференцијата на која присутен беше и директорот на Агенцијата за млади и спорт Драган Каевски, заменик министерот за локална самоуправа Дејан Павлески, претставници на ФК Партизан и легенди наRead More