tera.mk
Фолтин специјални гости на вечерта во чест на премиерата на филмот Господ постои, името  ѝ е Петрунија во Берлин
Денес започна Берлиналето, филмскиот фестивал во Берлин кој оваа година го има своето 69. издание и на кој светската премиера во официјалната конкуренција за наград