tera.mk
Филипче: Наскоро ќе се модернизира ангиографот на клиниката во Битола
При последната посета на битолската болница, министерот Филипче истакна дека се прават напори за модернизирање на ангиографот кој веќе подолго време не функционира. Тој потенцираше и дека доколку не успее да се надмине проблемот, подготвени се да набават нов. „Со оглед на тоа што станува збор за многу стар апарат, најдовме модус како целосно даRead More