tera.mk
Утре со патнички воз ќе се тестира пругата Битола-Кременица
„СТРАБАГ АГ подружница СТРАБАГ Скопје“ и „ИСКРА ДД“ како изведувач и подизведувач на градежните работите за изградба на железничката пруга Битола-Кременица ги