tera.mk
Утревечер годишен концерт на Државното музичко училиште од Битола
Утревечер во НУ Народен Театар – Битола во 19 часот како секоја година со Годишен концерт ќе се претстават учениците од Државното музичко училиште од Битола во познат формат, со вокални, хорски, и инструнментални композиции кои се дел од образовната програма на ова училиште. Државното музичко училиште, бележи многубројни награди и признанија на државни иRead More