tera.mk
„Трката на радоста“ утре на Тера телевизија
Ученици од Битола и од Скопје новата учебна година ја почнаа со хуманитарна „Трка на радоста”. Во Битола двете трки се одржаа на Градското шеталиште, а во Скопје во Градскиот парк. Во првата трка, „Првачињата трчаат“ се трчаше на 200 метрии и учесници беа деца на возраст од 5 и 6 години, односно првоодделенци, аRead More