tera.mk
Таткото на Нејмар образложи зошто пропадна трансферот во Барса
Таткото на напаѓачот на ПСЖ, Нејмар објасни зошто неговиот син не бил во можност да се врати во Барселона ова лето. „Како агент, се чувствувате слаби, затоа што не постои структура која ќе ви овозможи да го напуштите тимот во кој не сакате да бидете. Договорот на Нејмар не содржи клаузула за обештетување и оваRead More