tera.mk
Спасовски за „метлата“ на Заев
Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски при денешната посета на Битола, беше прашан за тоа како гледа на најавената акција „метла“ на премиерот Зоран Заев. -Јас ја поддржувам операцијата за промени во структурата на Владата и на фондовите, јавните претпријатија и во локалните самоуправи, секаде каде има оценка дека тие функционери не ги исполнуваат наRead More