tera.mk
Со 260 км/ч до Битола за мото турата
По деветти пат мото клубот „Конзули“ од Битола организираше мото тура во Битола. Се собраа на Магнолија од каде им почна дефилето низ битолските улици, за на крај да завршат со кампување во потпелистерието. На овој мото собир имаше учесници од другите градови на државата, но дојдоа и моторџии од странство. Оваа мото тура имаRead More