tera.mk
Со Цвета и Петар Павловски, во „Два пати исто, но сепак различно“
Гости во емисијата „Два пати исто, но сепак различно“ е дуетот Цвета и Петар Павловски, познати по многу песни, меѓу кои и надалеку познатата „Дали знаеш мила мајко“ Петар вели дека уште како дете одел во Радио Битола да слуша музика, тоа било некаде околу 16 часот кога се емитувала програма на која се пеелоRead More